Dealen met dilemma

“Ik wil de knoop doorhakken, een beslissing nemen en iedere keuze lijkt weer een ander probleem op te leveren!” Soms is kiezen lastig. Weet je niet of je nou wel of niet een andere baan wilt zoeken? Twijfel je of je wel of niet een feest wilt geven? Weet je überhaupt niet wat te doen om uit de situatie waar je in zit te komen? 

Welke vraag dan ook, of je nu een “grote” of “kleine” vraag hebt, we gaan samen onderzoeken wat de ja en nee keuze jou brengen. 

We doen verschillende oefeningen om helderheid te krijgen over jouw dilemma, de opties en de behoeften die je zo kan vervullen. 

Wil je graag kijken hoe verbindende communicatie je kan helpen met helderheid zodat je een keuze kunt maken? Wil je je graag nog verder verdiepen in en oefenen met geweldloze communicatie? Doe dan mee!

Door wie? 

De training wordt gegeven door CNVC gecertificeerd trainer Suzanne Nederlof en Boris Nauta van Equanimity

Voor wie?  

Voor iedereen die al eerder een training verbindende communicatie heeft gevolgd bij Suzanne, Boris, of elders (minimaal 1 dag) en op zoek is naar meer verdieping. 

Waar en wanneer? 

Deze 1-daagse themadag wordt gegeven op 8 juni en op 12 oktober 2024 in Centrum voor Bewustwording De Vrijman in Amsterdam van 10.00 tot 16.30. De studiebelasting is de dag zelf. Tijdens de training krijg je een map met wat informatie en de oefeningen die we doen.

Kosten?

Beperkt budget €110,-
Particulier €170,- 
Via werkgever €295,-

    Aanmelden Dealen met dilemma

    equanimity-logo-dark-1-400x77
    Training door Empatilya en Equanimity.