Diensten

Wil je leren hoe je in contact kan komen met wat er echt belangrijk voor je is? Wil je dat zo kunnen verwoorden dat de ander hoort wat je bedoelt en wil je zo naar de ander kunnen luisteren dat deze zich begrepen weet? Dan is een training verbindende (of geweldloze) communicatie iets voor jou. Je oefent aan de hand van situaties uit je eigen leven, zodat je het direct kan toepassen. Je kan verbindende communicatie toepassen voor jouw eigen persoonlijke groei; voor meer harmonie en liefde in je thuissituatie met je partner, je kinderen, je vrienden of je ouders; voor meer verbinding en minder conflicten op de werkvloer en in alle andere situaties die je tegenkomt.  

Eenmaal de basis onder de knie? Je bent welkom om te komen oefenen. De oefen avonden vinden plaats in Wageningen.

Voor een training op maat, op locatie of online, neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Een training is mogelijk in het Nederlands, Engels en Frans.

 

Training, oefenavond of tailor-made

Kijk wat het beste past bij jou en je situatie

Trainingen

Als jij je communicatie vaardigheden en de relaties die je hebt met anderen wilt verbeteren dan is een training iets voor jou. Je leert hoe je kan zeggen wat voor jou belangrijk is en tegelijk in verbinding te blijven met de ander. Je leert hoe je kan luisteren naar wat de ander belangrijk vindt en tegelijk in verbinding te blijven met je zelf. Je oefent dit met jouw eigen situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden met of zonder ervaring met geweldloze communicatie. Alle trainingen vinden plaats in Wageningen. We nemen vanzelfsprekend de RIVM maatregelen in acht.

Oefen avonden

Heb je een introductie verbindende (of geweldloze) communicatie gevolgd en merk je dat in de praktijk brengen nog niet zo makkelijk is? Wil je blijven oefenen met wat je hebt geleerd? Doe dan mee met de 2-wekelijkse oefengroep in Wageningen. Voor aanmelden of meer informatie mail je naar suzanne@empatilya.nl. 

Instromen na het volgen van één van de trainingen is natuurlijk ook mogelijk.

TailOr-made

Een training voor je bedrijf of team, op locatie of online, een empathiewandeling omdat je graag met iemand wilt sparren over waar je tegenaan loopt, steun bij een lastig gesprek of een andere vraag waarbij je denkt dat verbindende communicatie en ik als professional een rol kunnen spelen. Neem gerust contact op!

Empathiewandeling
Wil je dat iemand met jou meedenkt over een situatie die je niet helder hebt? Om een gesprek voor te bereiden of ideeën over hoe je met een conflict om kunt gaan? We gaan een uur tot anderhalf uur wandelen in de mooie Wageningse natuur om samen meer helderheid te creëren.

Tijdens de trainingen maken we gebruik van verschillende werkvormen. Nadat we een stukje theorie hebben behandeld, gaan we oefenen. Zo veel mogelijk gaan we aan de slag met eigen situaties. We werken soms alleen, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep.