Diensten

Wil je leren hoe je in contact kan komen met wat er echt belangrijk voor je is? Wil je dat zo kunnen verwoorden dat de ander hoort wat je bedoelt en wil je zo naar de ander kunnen luisteren dat deze zich begrepen weet? Dan is een training verbindende (of geweldloze) communicatie iets voor jou. Je oefent aan de hand van situaties uit je eigen leven, zodat je het direct kan toepassen. Je kan verbindende communicatie toepassen voor jouw eigen persoonlijke groei; voor meer harmonie en liefde in je thuissituatie met je partner, je kinderen, je vrienden of je ouders; voor meer verbinding en minder conflicten op de werkvloer en in alle andere situaties die je tegenkomt.  

Je kan je inschrijven voor een van mijn trainingen geweldloze communicatie in Wageningen, je kan me vragen voor een-op-een begeleiding of ik kan je team of organisatie ondersteunen. Mail me gewoon op Suzanne@Empatilya.nl  

Voor een training op maat, op locatie of online, neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Een training is mogelijk in het Nederlands, Engels en Frans.

 

Training, oefenavond of tailor-made

Kijk wat het beste past bij jou en je situatie

Trainingen

Als jij je communicatie vaardigheden en de relaties die je hebt met anderen wilt verbeteren dan is een geweldloze communicatie training iets voor jou. Je leert hoe je kan zeggen wat voor jou belangrijk is en tegelijk in verbinding te blijven met de ander. Je leert hoe je met empathie kan luisteren naar wat de ander belangrijk vindt en tegelijk in verbinding te blijven met je zelf. Je oefent dit met jouw eigen situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden met of zonder ervaring met geweldloze communicatie. Alle trainingen vinden plaats in Wageningen. 

Bemiddeling

Heb je een conflict of meningsverschil waar jullie niet uitkomen? Wil je weer verbinding en samen verder? Ook voor bemiddeling of mediation kun je bij mij terecht! Voor aanmelden of meer informatie mail je naar suzanne@empatilya.nl. 

Empathiewandeling
Wil je dat iemand met jou meedenkt over een situatie die je niet helder hebt? Om een gesprek voor te bereiden of ideeën over hoe je met een conflict om kunt gaan? We gaan een uur tot anderhalf uur wandelen in de mooie Wageningse natuur om samen meer helderheid te creëren.

 

 

TailOr-made

Een training voor je bedrijf of team, op locatie neem gerust contact op! 

Wil je samen met je team op een luchtige manier naar jullie communicatie kijken? Wil je inspiratie en een leuke dag met je team? Wil je een training volgen? Van een paar uurtjes tot een paar dagen, voor verschillende groepen of je hele team, rondom een thema of meer algemeen- we bespreken samen de mogelijkheden en wensen! 

Tijdens de trainingen maken we gebruik van verschillende werkvormen. Nadat we een stukje theorie hebben behandeld, gaan we oefenen. Zo veel mogelijk gaan we aan de slag met eigen situaties. We werken soms alleen, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep.