Trainingen

Twee daagse basis 1: eerlijk uiten en empathisch luisteren   

Tweedaagse basis 2: eerlijk uiten, empathisch luisteren en dialoog (vervolg op tweedaagse 1) 

7 ochtenden/avonden introductie – 1: het model, eerlijk uiten, empathisch luisteren en dialoog 

7 ochtenden vervolg – 2: verbindende communicatie verdiepen en met wat meer gemak toepassen in je leven

7 ochtenden verdieping – 3: verbindende communicatie leven en doorleven

Basis / introductie

Twee daagse basis 1: eerlijk uiten en empathisch luisteren

In deze tweedaagse training leer je het basismodel van geweldloze communicatie gebaseerd op het werk van Marshall Rosenberg. Je onderzoekt wat er echt belangrijk voor jou is. Dit kan je eerlijk delen op zo’n manier dat iemand anders het kan begrijpen zoals je het bedoelt en om duidelijk te vragen wat je nodig hebt. Na de 2-daagse training weet je ook hoe je naar iemand anders kan luisteren op zo’n manier dat de ander zich gehoord weet. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met jouw eigen situaties.

Minima/studenten €185,-
Particulier €295,-
Via werkgever  €545,-

Tweedaagse basis 2: eerlijk uiten, empathisch luisteren en dialoog (vervolg op tweedaagse 1)

Deze tweedaagse training is een vervolg op de eerste tweedaagse. In deze training verdiep je je vaardigheden om eerlijk te uiten en empathisch te luisteren en ook ga je de dialoog aan met de ander. Je leert wat de obstakels in empathisch luisteren zijn, hoe je de ander kan horen ongeacht welke woorden de ander gebruikt. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met jouw eigen situaties zodat je het kan toepassen bij je kinderen, partner, vrienden of collega’s.

Minima/studenten €185,-
Particulier €295,-
Via werkgever  €545,-

7 ochtenden/avonden introductie - 1: het model, eerlijk uiten, empathisch luisteren en dialoog

In de introductiecursus Verbindende Communicatie ontwikkel je je communicatievaardigheden en leer je meer in verbinding te zijn met jezelf en met anderen. Je leert helemaal eerlijk te zeggen wat jij nodig hebt, zodat de ander begrijpt waar het je echt om gaat. En je leert luisteren, zo dat je kan horen wat echt belangrijk is voor de ander. Je leert wat de obstakels in empathisch luisteren zijn en hoe je de ander kan horen ongeacht welke woorden de ander gebruikt. Naast zelfverbinding, eerlijk uiten en empathisch luisteren leer je ook een dialoog aangaan. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met jouw eigen situaties zodat je het kan toepassen bij je kinderen, partner, vrienden of collega’s.

Minima/studenten €235,-
Particulier €425,-
Via werkgever  €695,-

Vervolg / gevorderden

7 ochtenden vervolg - 2

Je kan met deze training meedoen als je minimaal 3 dagen training verbindende communicatie hebt gehad.In deze training integreer je verbindende communicatie steeds meer in je eigen leven. We verdiepen de vaardigheden die je al hebt opgedaan. Je leert hoe je kan omgaan met een “nee” ontvangen of geven, hoe je beslissingen kan maken als je verdeeld bent over wat te doen en we verdiepen de essentie van geweldloze communicatie. Je gaat wederom oefenen met eigen situaties en je wordt uitgenodigd verbindende communicatie steeds meer toe te passen in je eigen situaties. Deze training is een vervolg op de 7 ochtenden of de twee 2-daagse trainingen.

Minima/studenten €235,-
Particulier €425,-
Via werkgever  €695,-

7 ochtenden verdieping - 3

Je kan met deze training meedoen als je minimaal 7 dagen training verbindende communicatie hebt gehad. In deze training leer je verbindende communicatie steeds meer te leven. We kijken naar onze oordelen, en overtuigingen en je krijgt een steeds groter bewustzijn op wie je bent en wat je doet. Afhankelijk van wat er in de groep leeft kunnen we aandacht besteden aan vijandsbeelden, omgaan met boosheid, kernovertuigingen transformeren, vieren en rouwen, macht en machtsverschillen. Je gaat wederom oefenen met eigen situaties en je wordt uitgenodigd de verbinding met jezelf en anderen te versterken. Deze training is een vervolg op de 7 ochtenden vervolg training. 

Minima/studenten €235,-
Particulier €425,-
Via werkgever  €695,-