Themadag “Nee!”

Vind je het lastig om nee te zeggen? Ben je bezorgd voor de reactie van de ander- krijgen we dan ruzie? Weet je niet hoe? Of ben je juist bezorgd dat de ander zich verdrietig voelt en gekwetst is? 

Vandaag gaan we oefenen met nee zeggen op een manier dat de ander het kan horen. We gaan onze grens aangeven en we horen ook wat er onder de nee van de ander zou kunnen zeggen. Je hebt de gelegenheid om te oefenen met je eigen situatie.

Door wie?

De training wordt gegeven door CNVC gecertificeerd trainer Suanne Nederlof.

Voor wie?

Voor iedereen die al eerder een training Verbindende communicatie heeft gevolgd bij Suzanne of elders (minimaal 1 dag) en op zoek is naar meer verdieping. 

Waar en wanneer? 

Deze dag vindt plaats in Wageningen op 6 juni en op 14 sept van 10.00 tot 16.30 met tussendoor een vegetarische lunch en koffiepauzes. De studiebelasting is de dag zelf. Tijdens de training krijg je een map met wat informatie en de oefeningen die we doen.

 

Kosten

Minima/studenten €95,
Particulier €165,-
Via werkgever €365,-

    Aanmelden Themadag “Nee!”

    Als het goed is zie je een groen blok met het bericht dat je van ons zult horen. Als dat niet zo is is er iets mis gegaan.  Stuur dan een e-mail naar suzanne@empatilya.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.