Microagressies

Micro-agressies. Ze gebeuren elke dag, soms opzettelijk en soms zeker niet. Ze zijn gericht tegen mensen met minder macht op basis van hun groepsidentiteit. Ze worden ervaren als denigrerend of vijandig door degene die ze ontvangt.

Ben ik me daar überhaupt van bewust? Ook van de impact op degene die ze ontvangt? Hoe kan ik reageren als ik er zelf een heb begaan? Of wat als ik er een ontvang? Samen kunnen we bewustzijn creëren en verandering teweegbrengen en daar gaan we vandaag mee aan de slag!

Social change starts with connection!

Door wie?

De training wordt gegeven door CNVC gecertificeerd trainer Suzanne Nederlof.

Voor wie?

Voor iedereen die al eerder een training Verbindende communicatie heeft gevolgd bij Suzanne, of elders (minimaal 2 dagen), en op zoek is naar meer verdieping.

Waar en wanneer?

Deze 1-daagse training wordt gegeven op 16 nov 2024 in Wageningen, van 10:00u tot 16:30u. De studiebelasting is de dag zelf. Tijdens de training krijg je een map met wat informatie en de oefeningen die we doen.

 

Kosten

Minima/studenten: €95,-Particulier €165,-Via werkgever €365,

    Aanmelden Microagressies

    Als het goed is zie je een bericht dat je van ons zult horen. Als dat niet zo is is er iets mis gegaan.  Stuur dan een e-mail naar suzanne@empatilya.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.